Wednesday, April 24, 2013

Conferinta “Forţa Argumentului, o şansă pentru un dialog public eficient“


Academia de Advocacy are prilejul de a vă prezenta rezultatele obţinute, în urma unui efort susţinut de pregătire a reprezentanţilor societăţii civile şi a partenerilor sociali, în a se profesionaliza pentru dialogul cu decizia publică. De-a lungul a trei ani, aproximativ 100 de lideri de organizaţii şi personal executiv din regiunea Nord Vest şi-au exersat abilităţile şi competenţele practice, în a interveni activ şi competent în procesul decizional, având drept ţintă decizia optimă, argumentată.

Vă invităm să luaţi parte la conferinţa “Forţa Argumentului, o şansă pentru un dialog public eficient“, care va avea loc joi, 25 aprilie 2013, între orele 13.00 – 15.00, la Grand Hotel Napoca, strada Octavian Goga, nr. 1, Sala Forum (parter), Cluj-Napoca.

Conferinţa se va desfăşura sub forma unui prânz de lucru, în care vor fi prezentate cele mai notabile realizări ale participanţilor la program şi care pot, de acum, să vă fie sprijin competent în proiectele de legi pe care le aveţi în vedere.

Credem că prin realizările obţinute am contribuit major la intensificarea unui dialog eficient care să poată asigura consensul în aplicarea proiectelor, pregătite pentru această regiune şi nu numai.


Cu încredere în forța dialogului profesional,
Radu Nicosevici
Preşedinte
Academia de Advocacy
Vă rugăm confirmați participarea Dumneavoastră până la data de 22 aprilie 2013, pe adresa mihaela.purec@advocacy.ro.
Persoană de contact: Mihaela Purec, Asistent comunicare, tel: 0731 406 183.
Invitație

No comments:

Post a Comment