Wednesday, September 7, 2011

Invitaţie pentru depunerea în scris a depoziţiilor

Grupul de iniţiativă „Lobby pentru Cluj” are plăcerea de a vă invita la audierea publică cu temaPutem păstra medicii acasă sau îi oferim pe tavă străinilor? ce va avea loc miercuri 21 septembrie 2011, ora 14:00 la Casa de Cultură a Studenților, Piața Lucian Blaga, nr.1, Sala Europa. Audierea publică este primul eveniment ce face parte dintr-un ciclu de consultări publice pe subiectul „Calitatea vieții în municipiul Cluj-Napoca”.
La audierea publică vor participa și candidații la funcția de primar pentru alegerile locale din 2012, alături de grupul de experți, reprezentanți mass-media, politicieni locali și reprezentanți ai diverselor grupuri de interese.
De asemenea, vor participa şi specialişti pe diverse domenii din Cluj-Napoca, care vor forma Comisia de Experţi, preşedintele fiind Prof. dr. Marius Bojiţă. Din comisie mai fac parte: Emilia Groza – preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Cluj, Ana Luduşan dr. în sociologie, preşedinte LADO (filiala Cluj), Sanda Patrichi  – manager Spitalul Clinic de Recuperare Cluj, Alexandru Irimie  – conf. dr. manager-Institutul Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuţă”, Ioan Lumperdean -  prof. univ. dr. FSEGA, UBB şi Florin Şomodi  – membru Leo Bastion Cluj-Napoca.
Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una din întrebările din motivaţie, care se găseşte ataşată la e-mail. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de participare în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice.  Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim două minute.
Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa lobbypentrucluj@gmail.com până la data de 19 septembrie 2011.
Pe site sunt disponibile şi următoarele documente: motivaţia, regulamentul de organizare a audierii, regulile de redactare a depoziţiilor, bibliografia şi formularul de înscriere.
Vă mulţumim.
Ludmila Pop                                                               
Coordonator Relaţii Publice                         
Tel: 0743 316 947                                                      

No comments:

Post a Comment