Wednesday, February 8, 2012

Invitaţie la Audiere Publică: „Costul utilităţilor în Cluj-Napoca” 16.02.2012

                                                          
             Grupul de iniţiativă „Lobby pentru Cluj” are plăcerea de a vă invita la audierea publică cu tema „Costul utilităţilor în Cluj-Napoca”, ce va avea loc joi, 16 februarie 2012, ora 11:00, la sediul Sindicatului Liber al Învăţământului Preuniversitar Clujean, piaţa Ştefan cel Mare Nr. 4, Et. 1, sala 101 - Amfiteatru. Audierea publică este unul dintre evenimentele ce fac parte dintr-un ciclu de consultări publice pe subiectul „Calitatea vieţii în municipiul Cluj-Napoca”.
La audierea publică vor participa candidaţii la funcţia de primar, parlamentul României şi pentru alegerile locale din 2012, reprezentanţi mass-media, politicieni locali şi reprezentanţi ai diverselor grupuri de interese.
De asemenea, vor participa şi specialişti pe diverse domenii din Cluj-Napoca, care vor forma Comisia de Experţi al cărei preşedinte va fi domnul Mircea RADU - preşedinte Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. Din comisie mai fac parte: Carmen PACURAR administrator S.C. Bloc Sistem S.R.L., Sorin MUNTEANU preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Proprietari, Mircea MUREŞANexpert contabil şi Florin ŞOMODI – U.G.I.R. Cluj.
Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una din întrebările din motivaţie, care se găseşte ataşată la e-mail. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de participare în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice. Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim cinci minute.
Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa lobbypentrucluj@gmail.com până la data de 14  februarie 2012

No comments:

Post a Comment