Thursday, November 17, 2011

INVITAȚIE AUDIERE PUBLICĂ:

Grupul de iniţiativă „Lobby pentru Cluj” are plăcerea de a vă invita la audierea publică cu tema „Putem relansa economia fără susținerea IMM-urilor și fără crearea de locuri de muncă?”, ce va avea loc joi, 24 noiembrie 2011, ora 11:00, în sala de conferințe a stadionului Cluj-Arena, Splaiul Independenţei. Audierea publică este al treilea eveniment ce face parte dintr-un ciclu de consultări publice pe subiectul „Calitatea vieții în municipiul Cluj-Napoca”.
La audierea publică vor participa și candidații la funcția de primar pentru alegerile locale din 2012, reprezentanți mass-media, politicieni locali și reprezentanți ai diverselor grupuri de interese.
De asemenea, vor participa şi specialişti pe diverse domenii din Cluj-Napoca, care vor forma Comisia de Experţi, preşedintele fiind Robert Rekkers – directorul general al Băncii Transilvania. Din comisie mai fac parte: Mihaela Rusvicepreşedintele Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor Cluj, Adrian Coroian - vicepreşedintele Asociaţiei Patronale LIR, Mircea Miheştean - directorul executiv OTIMMC Cluj, Rareş Bogdan - directorul Realitatea TV Cluj/ Ziua de Cluj, Cristian Ioan Chifu - conf. univ. dr., decanul Facultăţii de Business, UBB şi Şomodi Florin – membru Leo Bastion Cluj-Napoca.
Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una dintre întrebările din motivaţie, care se găseşte ataşată la e-mail. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de participare în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice.  Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim trei minute.
Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa lobbypentrucluj@gmail.com până la data de 22 noiembrie 2011.


Vă mulţumim!

Ludmila Pop                                                               
Coordonator Relaţii Publice                        
Tel: 0743 316 947
                                                      

No comments:

Post a Comment